Dr. Belter Bio-Classica verzorgingslijn vrouw

De Bio-Classica verzorgingslijn is een productlijn voor de veeleisende, moderne vrouw die gelijktijdig een sensuele als een luxueuze gezichtsverzorging wenst. Natuurlijke grondstoffen en hightech procedures zorgen ervoor dat de producten van de Bio-Classica verzorgingslijn aan de hoogste eisen voldoen. 

Dr. Belter Comfort verzorgingslijn man

Huidverzorging is bij mannen al lang niet meer alleen maar wassen, maar gelukkig inmiddels ook steeds meer een uiting van een positief lichaamsbewustzijn. Speciaal op de man afgestemde verzorgingsproducten zijn daarom een vereiste voor de dagelijkse verzorging van de moderne man.

Dr. Belter Fruitzuurpeeling

Fruitzuren van 10, 20 of 40%, zorgen voor een diepe reiniging van de huid. De zuren zorgen dat de bovenste (afgestorven) huidlaag, de hoornlaag, loslaat. Hierdoor vervagen oppervlakkige rimpeltjes, acne littekens en pigmentvlekken. De huid voelt direct na de behandelingen steviger en gladder aan.

Deze behandeling is heel geschikt als eenmalige ‘oppepper’ voor je huid, maar vooral zeer effectief in kuurverband.​

Contra indicaties (dus niet geschikt bij):
– acute herpes infectie (koortslip)
– ontstoken acne
– voor een zon- of wintersportvakantie
– bij overgevoeligheid van fruitzuren.

Gedurende de gehele behandelingsperiode is het belangrijk dat je je huid goed beschermt tegen de zon. Bijvoorbeeld met Dr. Belter Hydra Dayshield, een voedende hydraterende dagcrème met factor 30.


DR. BELTER – EEN GEWELDIGE BOOST VOOR JE HUID 


Aangesloten bij

anbos    provoet    procert

Betaalmethodes

payleven

Stuur direct een bericht